Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Poznáme slovenských účastníkov HELL BOXING KINGS v kategórii „Známe osobnosti“

Samuel Miškov PR článok Zobraziť galériu (3)
Samuel Miškov (Zdroj: HELL BOXING KINGS )

Boxerská súťaž HELL Boxing Kings, s celkovou výhrou v hodnote 1 milión dolárov, hľadá tento rok najlepších boxerov. Kastingy prebiehajú v 10 krajinách, a to v štyroch váhových kategóriách. Vyhlásená je aj kategória, v ktorej sa stretnú známe osobnosti. Aj tu na víťaza čaká výhra v hodnote 100 000 dolárov.

Kvalifikácia sa uskutoční v júni 2024 v DVTK Aréne. Semifinále a finále budú vysielané naživo, a to v televízii, ale i online. Tvárou podujatia a hviezdnym hosťom bude Roy Jones Jr., jeden z najúspešnejších boxerov všetkých čias.

Slovensko v kategórii známych osobností reprezentujú Samuel Miškov (muži 75 kg+-5 kg) a Jeseter (muži nad 90 kg). Proces prípravy účastníkov finančne podporuje HELL ENERGY.

Bio o účastníkoch:

Samuel Miškov (26) je moderátor a influencer, vystupuje pod prezývkou samo_zvany. Je spoluautorom online kvízu „Máš vedieť“. Začínal v trnavskej mestskej televízii, moderoval v Rádiu Viva a na Instagrame ho sleduje takmer 200-tisíc ľudí. V živote rád zbiera víťazstvá, a tento turnaj nebude preto pre neho výnimkou.

Samuel Miškov
Zobraziť galériu (3)
Samuel Miškov  (Zdroj: HELL BOXING KINGS )

Jeseter (29) pôsobí na TikToku a na Instagrame. Na TikToku sa jeho tvorba obsahu začala už v septembri 2021. Pôvodne je však Youtuber, pričom obsah zo svojho života tu uverejňuje  od roku 2012. Sám o sebe tvrdí, že jeho príbehy sú šialené, a to je to, čo jeho fanúšikov na ňom baví. Medzi jeho záľuby patrí pestovanie petúnií, grilovanie a rybolov.

Jeseter
Zobraziť galériu (3)
Jeseter  (Zdroj: HELL BOXING KINGS )

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu