Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

DRÁMA v dome známej krásky: Manžela odviedli bosého, v župane a putách... Zranil ich 2-ročného syna!

Christine Quinn Zobraziť galériu (3)
Christine Quinn (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prežila chvíle, aké by nechcela zažiť žiadna matka. Manžel americkej herečky a televíznej hviezdy Christine Quinn (35) - Christian Richard (45) skončil v rukách polície po tom, ako mal zasiahnuť ich dvojročného syna sklenenou fľašou.

Christine Quinn si získala fanúšikov vďaka viacerým filmom, ako sú napríklad Shark Night či To bol zajtra žúr 2. Okrem toho sa objavila aj v reality šou Selling Sunset a momentálne má na svojom profile na sociálnej sieti Instagram viac ako 5 miliónov sledovateľov.

Počas tohto týždňa však zažila poriadnu drámu. Jej manžela Christiana Richarda totiž odviedla z ich spoločného domu polícia. Prvé správy hovorili o domácom násilí, čo sa napokon aj potvrdilo. Detaily incidentu sú však poriadne šokujúce.

„Zadržaný hodil po obeti tašku, v ktorej bola aj sklenená fľaša. Tá ju však minula a zasiahla ich dieťa, ktorému spôsobila zranenie. Dieťa bolo prezreté a ošetrené zdravotníkmi, ale nebolo prevezené do nemocnice," povedal hovorca miestnej polície pre Page Six.

Quinn a Richard si povedali svoje áno v roku 2019 a ich syn Christian sa im narodil o dva roky neskôr. Až do tohto incidentu sa ich vzťah zdal na prvý pohľad bezproblémový a preto boli tieto informácie pre mnohých poriadnym prekvapením. 

Christian Richard skončil po incidente v putách
Zobraziť galériu (3)
Christian Richard skončil po incidente v putách  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Christine Quinn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu