Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bolestné priznanie slávnej herečky: Bola závislá na drogách... Bála sa smrti!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americká herečka a komička Whoopi Goldberg (68) sa počas svojej kariéry stretla naozaj s kadečím. Jej život však nebol len o hviezdnej kariére, ale aj o náročnom boji s drogami, o ktorom prehovorila vo svojej knihe.

Whoopi Goldberg sa počas svojej kariéry preslávila na viacerých frontoch. Úspechy totiž dokázala zbierať ako herečka, komička, spisovateľka či speváčka a na svojom konte má viaceré významné ocenenia vrátane Oscara, Emmy, Grammy či Zlatého glóbusu. 

Okrem obrovských úspechov však jej život priniesol aj viacero pádov. Jedným z najväčších bola závislosť na drogách, o ktorej napísala vo svojej knihe Bits and Pieces: My Mother, My Brother, and Me. O tom, že napríklad kokaín bol v 70-tych rokoch v Hollywoode úplne bežnou vecou, prehovoril nedávno aj jej herecký kolega Alec Baldwin. 

Rovnaké skúsenosti mala aj Goldberg. „Bola som pozývaná na párty, kde ma vítali s rôznymi sedatívami, z ktorých som si mohla vybrať. Kokaín bol všade na stoloch a v kúpeľniach dostupný pre každého," uviedla herečka, ktorú citoval Page Six.

Tá si približne rok myslela, že je všetko v poriadku. Následne však nad ňou podľa jej slov začali drogy víťaziť a nastali rôzne problémy, ako boli napríklad halucinácie. „Našťastie som bola schopná s drogami prestať. Vedela som, že budem musieť zmeniť kamarátov a začať odmietať pozvania na párty, ale bola som schopná to urobiť. Nechcela som zomrieť," doplnila umelkyňa.

Whoopi Goldberg
Zobraziť galériu (2)
Whoopi Goldberg  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Whoopi Goldberg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu