Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Priateľ krásnej modelky (57) zverejnil jej nahé FOTO: Fanúšikovia mu poriadne naložili!

Halle Berry a jej partner Van Hunt
Halle Berry a jej partner Van Hunt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas nedele oslavovali matky po celom svete svoj veľký sviatok. Pri tejto príležitosti sa krásnych slov dočkali aj viaceré slávne ženy. Priateľ americkej herečky a modelky Halle Berry (57) však svojej polovičke vzdal hold poriadne netradičným spôsobom.

Galéria: Halle Berry

Slávna herečka sa dala so svojím súčasným partnerom dokopy v roku 2020. Z predchádzajúcich vzťahov má dve deti - dcéru Nahlu (16), ktorej otcom je kanadský model Gabriel Aubry a syna Macea-Roberta (10), ktorého má s francúzskym hercom Olivierom Martinezom. 

Počas Dňa matiek sa množstvo celebritných mamičiek dočkalo krásnych odkazov či prejavov vďaky. Slávna herečka však od Hunta dostala prostredníctvom sociálnej siete Instagram pozdrav, s ktorým zrejme príliš nerátala. 

K prianiam k šťastnému Dňu matiek totiž pridal fotku úplne nahej Berry. Tento krok však v komentároch skritizovalo viacero fanúšikov, ktorí si myslia, že tento záber nebol vôbec vhodný a spevákovi odporučili, aby ho radšej zmazal.

„Predstav si, ako sa musia cítiť jej deti. Rešpektuješ ženy, ale zverejňuješ takéto veci, aby sa o tebe hovorilo," napísal jeden z komentujúcich. „Toto nemalo byť nikdy zverejnené. Svet to nepotrebuje vidieť," pridal sa ďalší.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt)

Viac o téme: Halle BerryVan Hunt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu